Fräsch rökning med e-cigarett

e-cigarett

Handen på hjärtat, vem vill lukta som en askkopp? Den som redan har börjat röka kanske testar metoder som kolbitar i fickan och munspray för att fortfarande upplevas som attraktiva människor, lasten till trots. Det finns mycket riktigt en hel uppsjö av knep för den rökare som vill lukta gott, men den bästa lösningen är förstås e-cigaretten. Med en e-cigarett så kommer man aldrig att lukta som dagen efter ett krogbesök, tvärtom, det här är en cigarett som till och med tillför en doft som gillas av de allra flesta.

Det ser ut som en cigarett…

När man byter till e-cigaretter så får man vara förberedd på att folk fortfarande håller andan eller flyttar på sig då man tar fram den. En e-cigarett ser nämligen ut precis som en vanlig cigarett vilket ger känslan av att man röker som vanligt. Samtidigt så känner man sig helt annorlunda för de elektroniska cigaretterna är utan alla gifter som man vanligtvis får via vanliga tobaksprodukter. Det ser ut som en cigarett, det känns som en cigarett, men ändå så är det inte det, kan det bli bättre?

Smak för den kräsne

Visst kan det bli bättre! Förutom att man med de elektroniska cigaretterna undviker att utsätta sig själv för obehag och livsfara, så sprider man en ljuvlig doft omkring sig. Smakerna på e-cigaretterna är innovativa och spännande. Vill man att det ska smaka som det alltid gör att röka så väljer man klassisk tobakssmak som till exempel ett känt cigarettmärke, men den som kan tänka lite utanför ramarna kan ge sig på sköna smaker som blåbär, olika kaffesorter, choklad, frukter och kända drycker. Välj en

smak som du bli glad av och se fram emot rökpausen i goda vänners sällskap eftersom folk gärna är i din närhet när du kan bjuda på en helt ofarlig rökupplevelse och en miljö där man kan andas frisk luft.

Spar dina pengar

Man kan se många anledningar till att allt fler väljer det elektroniska alternativet hellre än vanlig rökning. I och med att det numera är allmänt känt hur farlig vanlig tobaksrökning är så blir det allt svårare att vistas med en cigarett på allmän plats. Grannar, vänner och främlingar klagar om man plockar fram giftpinnarna. Det som dock får många att känna ren ångest över att de trots allt detta röker är kostnaden. Det är knappast försvarbart att fortsätta att sponsra tobaksbolagen då man kan spara nära 90% av kostnaden genom att röka e-cigaretter. Eftersom man inte utsätter sin kropp och lungor för gifter och tjära så kan man även se en besparing i form av bättre hälsa. Man håller sig frisk, kan jobba som vanligt, och slipper problem med tänderna när man väljer det elektroniska alternativet och det är klart att detta handlar om stora besparingar.

Rent samvete

Den som börjar röka hörs ofta säga “jag kan sluta närsomhelst”. Det finns även inbitna tobaksrökare som talar på precis samma sätt. Det här beror förstås på att ingen inbillar sig att det är särskilt bra med giftiga cigaretter, och visst önskar man att detta påstående faktiskt var sant. När man väljer en e-cigarett så kan man ha gott samvete. Det finns ingen anledning till att försvara rökningen med tomma löften. Man kan röka omkring barn och gamla, på platser där rökning är förbjudet, och hur många gånger per dag som man har lust med. Allt detta med ett samvete som är lika rent som ens kropp och omgivning.

Om oss

El-cigg.com säljer de mest prisvärda elektroniska cigaretterna på marknaden. Vårt mål är att ge er den bästa möjliga upplevelsen från våra väl utvalda artiklar. Vi strävar ständigt om att förbättra vår butik och lyssnar alltid på våra kunders åsikter.

Facebook

© Copyright 2013 El-Cigg.com. Alla rätter reserverade.